HTML

MamSza

Ami mamsza, az érdekes és értelmes, ha valami pedig már nagyon mamszás, az a lehető legjobb dolog, ami történhet velünk az evolúció óta! Amennyiben a fejedbe vetted, hogy írsz nekünk, akkor: mammerszasa@gmail.com Mammer & Szása

Mamsza a Facebookon

Címkék

15 (1) 2013 (3) 50 (1) akarat (1) alkohol (1) anglia (1) angol (1) angolkák (1) autópálya (1) baleset (1) banda (1) belügy (1) belügyminisztérium (1) betyár (1) betyárok (1) betyárvilág (1) birodalom (1) bizánc (1) bizánci birodalom (1) blog (1) blogolunk (1) boldogság (1) britannia (1) bűn (1) byealex (1) Címkék (1) dalszöveg (1) dicsőség (1) doser (1) drog (1) egyedi (1) egyház (1) élet (1) érdekes (1) erő (1) eutanázia (1) eutanázia magyarországon (1) facebook (1) falfestmény (1) fegyver (1) fehér (1) férfi (1) férfiak (1) fiatal (2) fidesz (1) fiktív (1) foci (1) football (1) forradalom (1) frank (2) furcsa (1) gitár (1) gitározás (1) google (1) google map (1) graffiti (1) háború (1) halál (1) halál után (1) halottként a facebookon (1) hang (1) hanghullám (1) hangképzés (1) hangszer (1) hangszín (1) hatalom (1) hazudik (1) hazugság (1) hipster (1) hipster style (1) hipszter (1) (1) hóhelyzet (1) i-doser (1) idős (1) inerjú (1) irónia (1) jobbik (1) kamion (1) karambol (1) képzelt (1) keresztény (1) kifogás (1) kifogások (1) kitartás (1) költő (1) kormány (1) középkor (1) lant (1) lantot (1) laterán (2) le (1) lélek (2) lmp (1) maffia (2) magyar (4) Magyarország (2) magyar márkák (1) magyar szokások (1) magyar történelmi családok egyesülete (1) mai (1) mamsza (5) március (1) március 15 (1) mentők (1) miért (1) miről (1) mocsok (1) modern költők (1) motiváció (1) motiváltság (1) mszp (1) munkanélküliség (1) nemesség (1) nép (1) nézőpont (1) (1) nobilitas (1) nők (1) Ő (1) olasz (1) olaszország (1) orbán viktor (1) öröm (1) pályakezdő (1) pápa (2) pápák (1) pápaság (1) pintér sándor (1) politika (2) pop (1) program (1) rendőr (1) rendőrség (1) rezgés (1) riport (1) róma (2) római (2) római birodalom (1) semmire (1) sötét (1) street (1) street art (1) street view (1) szabadság (1) szabadságharc (1) szar (1) szemlélet (1) szokás (1) találmány (1) tedd (1) tény (2) teszt (1) tetoválás (1) tigris (1) tömegbaleset (1) történet (1) tudat (1) tűzoltók (1) ünnep (1) ünnepel (1) után (1) vallás (2) vatikán (2) vén (1) vérfertőzés (1) vers (1) viselkedés (1) zene (2) zenekar (1) zenész (1) Címkefelhő

I-doser teszt

2013.01.12. 08:16 Vadkeleti Bölcs

Nemrégiben a kezem ügyébe került egy szoftver, amit úgy reklámoztak, hogy egy digitális drog. Szkeptikusan, nagy elvárásokkal indultam neki ennek az egésznek, hiszen azt hallottam és láttam az interneten, hogy akik kipróbálják, teljesen beállnak, mintha tényleg benyaltak volna egy bélyeget teszem azt. Tévedés azt gondolni, hogy azért próbáltam ki, hogy ezzel megspóroljam a drogok árát és otthon ennek a programnak a segítségével készen legyek, mint a matek lecke. Pusztán kíváncsi voltam rá, tényleg igaz e, és ha igen akkor miért nem hallottam róla korábban, miért nem terjedt el. Megnyitottam a programot és kiválasztottam magamnak egy tripet: a Peyote nevűt. a peyote egy elég erős halus kaktusz, ráadásul a hallucinogén tripek közt ezt írta a program a legerősebbnek.

idozer3.jpg

Rendben gondoltam, kezdjük egy erőssel és akkor egyszer s mindenkorra eldől, ér e valamit ez a szar, vagy pedig sima pénzkidobás. Ja, igen, a program ingyenesen letölthető és jár hozzá az alkohol trip, de a többit úgy kell megvásárolni internetről, darabját pár dollárért. Persze manapság a letöltések világában ez nem okoz gondot, 5 percen belül megvolt a program és hozzá egy rakás trip, a legkülönfélébbek: kokain, lsd, extasy, fű, másnaposság kúráló és még megannyi, én se tudom pontosan milyenek vannak, annyi „járt” hozzá. Persze felvetül a kérdés, ha tényleg használ, akkor miért térjen át erre az ember, ha ezért is fizetni kell. Még jó, hogy ingyért kilehet próbálni egy torrent program segítségével. Hehe.

Fülhallgató fel, lefekszek az ágyra, teljesen mozdulatlanul, szem becsuk, megpróbálom teljesen kikapcsolni a külvilágot, eljutni valami meditatív állapotba, hogy minél biztosabban kijöhessen a hatása. Már amennyiben van neki olyan, és nem egy nagy paraszt vakítás az egész, hogy a sok internet előtt ücsörgő, kis drogos hülye gyerek zsebéből kihúzzanak pár dollárt. Az első ami feltűnik, hogy egy hülye búgás szól a fülembe, minden tripnek van egy frekvenciája és az fúrja magát a fülhallgatón át az agyunkba 25-30-35 percen át. Attól függ melyik tripet választottuk. Te jó isten, 35 percig ezt az idegesítő búgást kell, hallgatnom, hát a munkahelyen a lég elszívó ventilátora, az búg így. Egyre szkeptikusabb vagyok. Nehezemre esik mozdulatlanul maradni és a gondolataimat sem szabad elengedni, hogy elkalandozzanak.

Aztán mégis elkalandoznak ennek az idegesítő búgásnak a kíséretében, ami lassan már nem is idegesítő, hanem érdekes. A teljesen ellazultam, mindjárt a testemet se fogom érezni, mindenféle furcsa dolgokon jár az eszem, mintha egy álomban lennék, pedig tudom jól, hogy ébren vagyok. Tényleg hatna? Vajon tényleg be meszkázok ma este ennek segítségével? A fülhallgató elkezd mozogni a fejemen, vagy inkább az arcom mozog össze vissza és vele a fülhallgató; minta hullámzana az egész fejem, akár egy vízzel teli zacskó. Te jó isten kezdődik a trip, nem hittem volna hogy hatni fog, közben még mindig cikáznak a gondolataim össze vissza, mintha ébren álmodnák. Közben bejönnek a szobába, egy pillanatra kinyitom a szemem, aztán vissza csukom és nem foglalkozok velük. Elvégre ez egy kísérlet lenne, vagy mi a fene; ki kell próbálni mennyire hatásos ez a program, ha pedig megzavarnak nem lesz 100%-os a teszt. Így hát visszaesek a gondolataimba, testemet nem érzem; de nem az az érzés amikor úgy érzed fölé szállsz a testednek, egyszerűen, annyira ellazultam, hogy nem érzem a testem, de nem olyan, amikor elhagyom, valami más...

Szögezzük le: közel sem arról van szó ennél a programnál, ahogy azt beadják, hogy fel a fülest, aztán 5perc múlva úgy be leszel tépve, mintha elszívtál volna tök egyedül egy Jeffrey-t (egy kis fű, persze dohány, ópium, heroin, ketamin, speed, meg még minden amit találsz bele. Ja és egy kevés ragasztó, szigorúan hagyomány őrzésből). Közel sem ezt nyújtja a program. Sokkal inkább egyféle meditáció, amit egy megadott frekvenciával tesznek könnyebben elérhetővé. Nem kell shaolin ruhában, egy kolostor hideg padlóján ücsörögni, kopaszra borotvált fejjel, valahol fenn a tibeti hegyek között, ahhoz hogy a nirvánába kerülj. A program készítői, kiválogattak egy rakat különféle frekvenciát, amik stimulálják az agyat. Nem, inkább megnyugtatják, a megnyugtat szó jobban illik rá. Megnyugszol és egy álom közeli állapotba kerülsz, meditálsz, kikapcsolod a gondolataidat és csak ellazulsz. A hangok hatással vannak az agyunkra, annak működésére, talán a testünkre is, de az is lehet, hogy csak az agyunkra. De az, hogy ezeket drognak nevezzük erős túlzás, egyszerűen egy mélyebb spirituális állapotba juttat el, leviszi az agyat alfába.

I-Doser2.png

...és egyszer feltűnt, hogy nem szól a hang. Minden csendes volt körülöttem. Véget ért, ez nem volt kérdéses, de nem haluzok össze vissza. Felülök az ágyban, leveszem a fülhallgatót, szemlélem a szobát: nem mozognak a falak, a testem nem folyik szét, semmi furcsa. Viszont meg vagyok nyugodva, világbéke, semmi stressz, felőlem akár, most Gázában mindent szétlőhetnek a Scud rakéták, az Én hangulatomon ez most nem változtat. Le esett, hogy hülyeség volt azt várni, hogy beállok mint a gerely, viszont meditáltam egy jót, voltak furcsa érzéseim, mintha tényleg be lennék állva a kaktusztól mint a szar. 35 percet megért így este, bár nem tudom, hogyan fogok lefeküdni aludni, mert olyan érzésem van mintha 2-3 órát sziesztáztam volna. És akkor ránézek az órára és szembesülök vele, hogy a 35 perces I-dosenak már fél órája vége van. Több mint egy óra telt el azóta, hogy nekiálltam. Bealudtam volna? Nem tudom, ha igen akkor nagyon mély álom lehetett, mert a kicsit több, mint fél órás alvás után, úgy érzem magamat mintha legalább 2 vagy 3 órát aludtam volna.

Már nem is elektronikus drogosnak érzem magamat. hanem inkább valami keleti remetének aki éppen egy jót meditált. Most akkor mi van? A drogok kémiailag hatnak az emberre, az I-doser mentálisan, de valami spirituális meggyőződés is kell hozzá. Akár mi is, az I-doser nem fogja azt nyújtani amit a drogok, ahogyan a drogok se fogják azt nyújtani sose, amit az I-doser. Akárhogyan is van, nekem az I-doser egy élmény volt, ezután inkább valami „meditációs szimulátorként” tekintek rá, mint drog szimulátorként; vagy talán kifejezőbb lenne azt mondani rá: meditációs segédeszköz.

Szerintem az I-doser egy tök mamsza dolog!

Szása

Szólj hozzá!

Címkék: teszt drog alkohol program doser i-doser

A bejegyzés trackback címe:

https://mamsza.blog.hu/api/trackback/id/tr135008111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása