HTML

MamSza

Ami mamsza, az érdekes és értelmes, ha valami pedig már nagyon mamszás, az a lehető legjobb dolog, ami történhet velünk az evolúció óta! Amennyiben a fejedbe vetted, hogy írsz nekünk, akkor: mammerszasa@gmail.com Mammer & Szása

Mamsza a Facebookon

Címkék

15 (1) 2013 (3) 50 (1) akarat (1) alkohol (1) anglia (1) angol (1) angolkák (1) autópálya (1) baleset (1) banda (1) belügy (1) belügyminisztérium (1) betyár (1) betyárok (1) betyárvilág (1) birodalom (1) bizánc (1) bizánci birodalom (1) blog (1) blogolunk (1) boldogság (1) britannia (1) bűn (1) byealex (1) Címkék (1) dalszöveg (1) dicsőség (1) doser (1) drog (1) egyedi (1) egyház (1) élet (1) érdekes (1) erő (1) eutanázia (1) eutanázia magyarországon (1) facebook (1) falfestmény (1) fegyver (1) fehér (1) férfi (1) férfiak (1) fiatal (2) fidesz (1) fiktív (1) foci (1) football (1) forradalom (1) frank (2) furcsa (1) gitár (1) gitározás (1) google (1) google map (1) graffiti (1) háború (1) halál (1) halál után (1) halottként a facebookon (1) hang (1) hanghullám (1) hangképzés (1) hangszer (1) hangszín (1) hatalom (1) hazudik (1) hazugság (1) hipster (1) hipster style (1) hipszter (1) (1) hóhelyzet (1) i-doser (1) idős (1) inerjú (1) irónia (1) jobbik (1) kamion (1) karambol (1) képzelt (1) keresztény (1) kifogás (1) kifogások (1) kitartás (1) költő (1) kormány (1) középkor (1) lant (1) lantot (1) laterán (2) le (1) lélek (2) lmp (1) maffia (2) magyar (4) Magyarország (2) magyar márkák (1) magyar szokások (1) magyar történelmi családok egyesülete (1) mai (1) mamsza (5) március (1) március 15 (1) mentők (1) miért (1) miről (1) mocsok (1) modern költők (1) motiváció (1) motiváltság (1) mszp (1) munkanélküliség (1) nemesség (1) nép (1) nézőpont (1) (1) nobilitas (1) nők (1) Ő (1) olasz (1) olaszország (1) orbán viktor (1) öröm (1) pályakezdő (1) pápa (2) pápák (1) pápaság (1) pintér sándor (1) politika (2) pop (1) program (1) rendőr (1) rendőrség (1) rezgés (1) riport (1) róma (2) római (2) római birodalom (1) semmire (1) sötét (1) street (1) street art (1) street view (1) szabadság (1) szabadságharc (1) szar (1) szemlélet (1) szokás (1) találmány (1) tedd (1) tény (2) teszt (1) tetoválás (1) tigris (1) tömegbaleset (1) történet (1) tudat (1) tűzoltók (1) ünnep (1) ünnepel (1) után (1) vallás (2) vatikán (2) vén (1) vérfertőzés (1) vers (1) viselkedés (1) zene (2) zenekar (1) zenész (1) Címkefelhő

Ne a kifogásokat keresd, légy Motivált és érd el a céljaidat kellő kitartással, mert az Erő megvan Benned is!

2013.01.26. 11:52 Vadkeleti Bölcs

Dobd a kifogásokat a kukába, kellő akarattal bármire képes vagy! Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Meg tudod csinálni. Képes vagy rá. Elegem van a béna kifogásokból! Ne keress kifogásokat, nem érdekel, ha fáj a lábad vagy a fejed. Az se, ha a hasad vagy a hátad. Pont azért lesz jó kimozdulni! Nem akarod? Akkor leszarom, Én biztos nem fogok azért fröcsögni, hogy neked jobb legyen. Amennyiben neked megfelel, hogy a gép előtt rohadj egész nap, ferde gerinccel, szétült valaggal, akkor hajrá! A Te időd, életed, tested. Én nem gazdálkodhatok vele, de ha úgy érzed, hogy megvan benned a minimális indíttatás, arra, hogy csinálj, alkoss valamit, akkor maximálisan támogatlak benne!

determination.stone_.jpg

Legyen szó bármilyen sportról vagy hangszerről, akár művészetről esetleg bármi másról, aminek neki szeretnél állni, hogy kezdj magaddal valamit, a legelső dolog, amire szükséged lesz az egy adag elhatározás. Tudom, nem gyorsan halad az ember, egyről a kettőre is lassan lép, hosszú kemény munkával. De! Megéri. Megéri szenvedni, hajtani, időt áldozni rá. Már csak azért is, mert addig csináltál valami értelmeset, ha pedig nagy a lelki erőd, akkor legyél akárki, képes leszel idővel elérni bármilyen lehetetlennek tűnő célt!

Nem számít, ha soha nem rajzoltál jól, kellő kitartással rajzolhatsz olyan szépen, mintha fotó lenne! Kit érdekel, hogy fáj a térded? Eddz keményen, szorítsd össze a fogaidat és megerősödik az ízület! Parizer kezed van, azt hiszed, soha nem fogod tudni felhúzni magad? Ha így gondolod, valószínűleg nem is fogod soha, de ha hiszel benne, akkor bármi lehetséges, még a kezed is lehet 50-es! Azt se mondd nekem, hogy már az általánosban is Te voltál a legbotfülűbb az ének órákon! Nem érdekel, mert kitartással és akarattal lehetsz ügyes zenész is, csak egy jó adag energiára van szükséged, amit belefektetsz, elhatározásra, motivációra és, ami a legfontosabb: kitartásra!

Minél tovább mész az erdőbe, annál több fát találsz. Azaz, minél többet foglalkozol egy dologgal, minél jobban belemerülsz, annál jobb leszel benne. Persze ehhez, egy jó adag akarat és kitartás kell, hiszen soha nem fogod megtalálni az erdő legsűrűbb részét, ha már a felénél abbahagyod és kijössz, mert már túl sok a fa és úgy gondolod, nem férsz el tőlük. Főleg nem akkor, ha mindig csak a kifogást keresed, hogy ne is kelljen!

Most nem jó. Nem érek rá. Korán kelek. Fáradt vagyok. Késő van. Hideg van. Meleg van. Esik az eső. Fúj a szél. Süt a nap. Nagy a hó. Fáj az ujjam. Béna vagyok. Túl gyenge vagyok. Túl lassú vagyok. Fáj a fejem. Fázik a lábam. Most nem alkalmas. Túl kövér vagyok. Túl vékony vagyok. Nem akarom ezt. Legközelebb. Szar vagyok. Tele vagyok. Most ettem. Ez veszélyes. Ez unalmas. Ez fárasztó. Ez kínos. Nincs bicajom. Nincs gitárom. Nincs cipőm. Jobb edző kell. Nincs hol csinálni. Úgyis kiröhögnek. Mások sokkal jobbak Nálam. 

9.jpg

Nem érdekel. Csináld meg, van benned erő, akarat, kitartás. Kellő motivációval bármi elérhető számodra, a tested és a lelked egy szuper hősé, csak tudnod kell, hogyan érd el, hosszú és kemény munkával!

Elég a kifogásokból!


Szása

Szólj hozzá!

Címkék: motiváció erő akarat kitartás kifogás kifogások motiváltság

A bejegyzés trackback címe:

https://mamsza.blog.hu/api/trackback/id/tr375044718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása